Mail

info@unit4sale.nl

Ma - Vr: 09.00 - 17:00

Uitsluitend op afspraak

Unit 4 Sale

Slimme tijdelijke woonoplossingen

Unit 4 Sale is de specialist in slimme woonoplossingen voor tijdelijke huisvesting!

Of het nu gaat om woonruimte voor uzelf, een Tinyhouse, mantelzorgwoning voor uw (schoon)ouders, woongelegenheid voor uw werknemers of uw recreatie- of vakantiepark is toe aan een upgrade, bij Unit 4 Sale bent u aan het juiste adres.
Als exclusieve dealer van de Smart Unit Premium voor de Europese markt, bent u bij ons altijd verzekerd van een slimme oplossing voor de slimste prijs. De producten van Unit 4 Sale zijn inzetbaar als (Pre) mantelzorgwoning, migrantenwoning, studentenwoning en als recreatiewoning, chalet of Tinyhouse.
Wij staan garant voor de uitvoering van uw slimme woonoplossing; van aanschaf en productie tot en met transport en levering op locatie, met de grootste zorgvuldigheid.

ook Volgens Bouwbesluit

Slimme prijzen

Met zorg samengesteld

Snel leveren

Onze oplossingen

Unit 4 Sale produceert en levert tijdelijke huisvesting voor recreatie, vakantie, (arbeids-)migranten, invulling van VAB-locaties, (Pre) mantel zorgwoningen,Tiny houses, studentenwoningen en als extra ruimte in de tuin of bij het huis.

Smart unit

Snel leverbaar

Smart unit Premium Luxe

voorraad

1 jaar volledige garantie

Op al onze nieuw geplaatste producten

Omdat de producten van Unit 4 Sale worden samengesteld en geproduceerd volgens de laatste kwaliteitseisen, hanteren wij een garantietermijn van 12 maanden op alle nieuw geplaatste units en op de plaatsingsservice.

het werkgebied van unit 4 sale

Voor iedere uitdaging een slimme oplossing.

Luxe Leven

Luxe en comfort

Plaats een prachtige unit die op allerlei manieren ingezet kan worden. Een fantastisch bijgebouw in uw tuin bij een zwembad of als gastenverblijf.
Ook wanneer uw vakantieparkbezoekers meer dan comfortabel de vrije dagen willen doorbrengen, is de Smart Unit Premium van Unit 4 Sale dé manier. Een Tiny House in grootse stijl, mooi in uiterlijk én innerlijk en een meer dan chique toevoeging in uw tuin of als tijdelijke huisvesting voor degenen die u dierbaar zijn. Een lust voor het oog, directe en volledige plaatsing zonder verbouwingsstress en de ervaring van meer dan luxe comfort.

Migranten huisvesting

Goed werkgeverschap

Vanwege de grote bijdrage van arbeidsmigranten aan ons economisch klimaat is in 2012 een Nationale Verklaring ondertekend om de huisvesting van migranten op een goede manier te regelen. Jaren later blijkt dit nog altijd niet te lukken. Door de toenemende vergrijzing en ontgroening in Nederland, zullen we afhankelijk blijven van arbeidsmigranten. Dus is het zaak om goede huisvesting voor deze groep te garanderen.
Door het plaatsen van Smart Units van Unit 4 Sale heeft u geen zorgen; mooie, comfortabele verblijfplaatsen voor uw doelgroep. Huisvesting die méér geeft dan het noodzakelijke en een grote bijdrage levert aan goed werkgeverschap.

VAB locatie

Nieuwe landschapsinrichting

Een aantal jaren geleden is een transformatie gestart van de landelijke gebieden. Steeds meer agrarische bedrijven verdwijnen door het gebrek aan bedrijfsopvolging, of de financiële middelen ontbreken voor de (hoge) investeringen die nodig zijn om te blijven voldoen aan de wet- en regelgeving. Wanneer een gebied van een beëindigd agrarisch bedrijf leeg komt te staan, heet dit een VAB Locatie (Vrijkomende Agrarische Bebouwing).
Mogelijkheden Herbestemming VAB Locatie
Afhankelijk van Grondeigenaar, Gemeente en Provincie krijgt het gebied een nieuwe bestemming. Unit 4 Sale denkt graag mee over de invulling van de herbestemming. Denk bijvoorbeeld aan Recreatie, Zorg, Migrantenhuisvesting, Kantoorruimte of andersoortige Detailhandel.

zorgwoning

Zorg aan huis

Omdat alle Units van Unit 4 Sale voldoen aan alle gestelde eisen en keurmerken, kunt u met een gerust hart uw Unit naar keuze plaatsen. Zowel de comfortabele basisuitvoering in de vorm van de Smart Unit, als de hele luxe uitgevoerde Smart Unit Premium zijn zeer geschikt als Zorgwoning.
De Units zijn van hoogwaardige kwaliteit met een chique uitstraling; een mooie extra woning naast uw hoofdverblijf. De oppervlaktes van de Units bieden alle mogelijkheid om bezoek of zorg te ontvangen naast het eigen wooncomfort.

In de tuin

Extra leefruimte

Een extra ruimte in uw eigen tuin, zonder woonruimte van uw huis in te leveren of een verbouwing te moeten doen. Een chique binnenruimte bij uw zwembad, een chillroom voor de jeugd, een extra kantoor om thuis te werken of een gastenverblijf en dit alles met een landelijk gevoel. De Units van Unit 4 Sale zijn een sieraad voor uw hoofdverblijf en tuin met een grote diversiteit aan gebruiksmogelijkheden. Een extra privéverblijf op eigen grond zonder bouwperikelen en -kosten met alle comfort die u wenst.

Vakantiepark Upgrade

Nieuwe uitstraling voor uw recreatiepark

Zijn uw recreatiewoningen toe aan vervanging? Wat de reden van vernieuwen voor uw park ook is, Unit 4 Sale heeft de oplossing. Samen met u bespreken we de mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen plaatsen we Smart Units, Smart Units Premium of Tweedekans tijdelijke huisvesting. Wij zorgen dat uw recreatiepark de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft met de hoeveelheid en soort woningen die u nodig acht.