Mail

info@unit4sale.nl

Ma - Vr: 09.00 - 17:00

Uitsluitend op afspraak

Premium Tiny House
Vanaf Euro 209.000,-
Inclusief BTW

Dit top model van Premium units is een Tiny House van 55 m² met een ultramoderne en trendy uitstraling die geschikt is voor wie van het uitzicht wil genieten. De open keuken en familiekamer vormen de spil van het huis en bieden een prachtig uitzicht. In elke ruimte bevinden zich vaste of te openen glaspartijen die zorgen voor een nauwe verbinding met de natuur, het maakt het Tiny House groter en je kunt het hele jaar door genieten van de wisselingen van de seizoenen. Het licht hellend dak is bekleed met EPDM. Dit is de synthetische variant van een natuurlijk rubbersoort dat uitstekend bestand is gebleken tegen weersinvloeden, zoals UV en ozon en grote temperatuurschommelingen. EPDM is extreem flexibel en blijvend elastisch.

De grote panoramische raampartijen geven een ruime en lichte indruk die een moderne indruk wekt en het gevoel tussen binnen en buiten vervaagt. De woonkamer met houten vloer heeft een open plan naar het eetgedeelte en de keuken. Vanaf hier kom je ook op het terras door de grote schuifraamdelen die een kantelfunctie hebben. De woning heeft 2 slaapkamers en is naar wens geheel zelf in te delen. Via een trap komt u op de vide van ca. 14 m2, welke voorzien is van een openslaand raam. Luxe kamerbadkamer betegeld met  Italiaanse Morazzi tegels en klinker, spiegel met led verlichting, hangend toilet, vloerverwarming en berging. Een mooi raam in de badkamer zorgt voor extra ruimte.

Uit eigen fabriek

Korte lijnen en directe aanpassingen voor en tijdens het fabricageproces

Met zorg geproduceerd

Kwaliteit van eigen materiaal-inkoop tot en met levering en plaatsing

binnen 4 maanden geplaatst

Meeste modellen met zeer korte levertijden

UITSTRALING & UITRUSTING

De unit wordt volledig uitgerust bij u geleverd

Het volledig met hout afgewerkte tiny house wordt een keer in zijn geheel  sleutel-klaar bij u geleverd. 

De badkamer

Betegeld in Italiaanse Morazzi tegel  Premium, in verschillende kleurkeuzes, hangend Grohe toilet, vloerverwarming met thermostaat, douchewanden, wastafel met onderkast, spiegel met led-verlichting en kraan. 80 l boiler ingebouwd in een kast met opbergplanken.

Keuken en woonkamer

Standaard compleet

Onze premium hoekkeukens omvatten: 260 cm keuken met grote Electrolux koelkast met vriezer, combimagnetron met ovenfunctie, 4 inductiekookplaten, design afzuigkap, composiet stenen werkblad en Led verlichting.

Wanden en afwerking
Installaties

Alle wanden zijn afgewerkt met behandeld vuren. Dit is een duurzame oplossing welke geheel naar eigen kleurwens is aan te passen.

Constructie

Houtsskeletbouw

Onze premium units worden volledig opgebouwd uit het houtskeletbouw principe.

Hout is een ecologisch en duurzaam bouwmateriaal, gewonnen uit volgroeide bomen. Dit kan als relatief milieuvriendelijk worden beschouwd mits er na het kappen nieuwe bomen geplant worden. De productie van houtskeletbouwelementen heeft minder impact op de klimaatverandering dan het productieproces voor een traditioneel gebouwde muur (CO2 uitstoot en hoog energieverbruik).

In het noorden van Europa is de balans tussen het kappen en planten van bomen perfect in balans. Er worden meer bomen geplant dan er gekapt worden. Het proces waarbij bomen omgevormd worden tot bouwmateriaal is een eenvoudig proces waarbij weinig vervuiling tot stand komt. Iets wat we over veel bouwmaterialen niet kunnen zeggen.

muren, vloeren & dak

isolatie volgens tijdelijk bouwbesluit

Met houtskeletbouw kun je hoge isolatiewaarden en comfort behalen. De isolatie zit in de houten elementen opgenomen, waardoor de wanden een stuk minder dik zijn dan bij traditionele bouw. Een woning met houtskeletbouw heeft ook minder tijd nodig om op te warmen. Bij een woning van steen gaat veel van de warmte verloren aan het verwarmen van de muren.

Transport en Plaatsen
 
Milieuvriendelijk, ecologisch en duurzaam

Het gebruik van schroefpalen als fundering beschadigt de natuur niet en heeft geen negatieve invloed op de bodem of het grondwater. Afhankelijk van de zuurtegraad van de ondergrond gaat een schroefpaal gemakkelijk 80 tot 100 jaar en langer mee.

De fundering van schroefpalen is altijd op nacalculatie en wordt dan ook separaat doorbelast.

De verkoopprijs is inclusief transport en plaatsing.

Ramen & deuren

Onderhoudsvriendelijk

Al onze kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, ze zijn gemaakt van kunststof en bevatten dubbele beglazing. Aan de zijkant van de unit zit een drietal lange ramen, waardoor de woonruimte veel lichtinval heeft. Een van deze ramen schuift open en kan dus fungeren als doorgang. De voordeur is tot slot volledig vandalisme bestendig en voorzien van dubbel slot.

Oppervlakte & afmetingen

Unit buiten afmetingen

12.550 m x 4.450 m Oppervlakte: 55 m2

Vide heeft een oppervlakte van 13,5 m2

De totale hoogte van het tiny house premium is 3,712 m