Mail

info@unit4sale.nl

Ma - Vr: 09.00 - 17:00

Uitsluitend op afspraak

Smart unit Compact 8x3 vanaf €34.450,- exclusief BTW

Slimme woonoplossing voor een slimme prijs

Onvoorstelbaar wat de Smart Units aan mogelijkheden bieden, de ideale oplossing voor tijdelijke huisvesting. Het gevoel en de ervaring van een Tiny House wordt beleefd in de Smart Unit van Unit 4 Sale. Deze Smart Unit is de basisuitvoering van tijdelijke huisvesting, zonder concessies te doen op het gebied van comfort, privacy en woongenot. De units worden los van elkaar geplaatst, zodat de inval van daglicht gegarandeerd blijft en de unit vrij is van contactgeluiden. Alle units voldoen aan de keurmerkeisen van de Stichting Normering Flexwonen (SNF) en het Agrarisch Keurmerk Flexwonen (AKF). En voldoen aan het tijdelijk bouwbesluit.

Uit eigen fabriek

Korte lijnen en directe aanpassingen voor en tijdens het fabricageproces

Met zorg geproduceerd

Kwaliteit van eigen materiaal-inkoop tot en met levering en plaatsing

binnen 3 maanden geplaatst

Meeste modellen met zeer korte levertijden

Buiten

De smart unit is door het gebruik van sandwich panelen kleur vast super geïsoleerd en onderhouds arm. We maken geen gebruik van goten maar laten het water meteen aan de achterkant terug lopen in de natuur

Binnen

De binnenkant is fris wit afgewerkt en eventueel naar wens zelf aan te passen. De vloer en de plinten zijn in lijn met elkaar en de badkamervloer is speciaal voorzien van antislip.

Badkamer

De badkamer is standaard uitgerust met een douche,toilet en wastafel met spiegelkast. De wanden en vloer zijn waterdicht afgewerkt en het geheel is voorzien van mechanische ventilatie

Keuken

De 4 pits inductiekookplaat is het centrum van de standaard complete keuken.Verder is de keuken standaard voorzien van een afzuigkap,spoelbak met kraan, koelkast,oven-combi magnetron en bovenkastjes

installaties

In de badkamer is de boiler aanwezig voor het warme water in de smart unit. De 3 fase meterkast is netjes weg gewerkt in de keuken.De unit dient aangesloten te worden op het elektriciteitsnetwerk,water en rioolafvoer.

Opties

De mogelijkheden om maatwerk te leveren is altijd mogelijk. de breedte is altijd 3,2 meter en de maximale lenge is 13 meter.Stuur ons uw indeling als een schets en wij werken deze uit tot uw nieuwe woonunit.

Koopcontract

Wanneer ook wij het samen eens zijn geworden hebben we ongeveer 3 maanden nodig om de woonunit te produceren. We starten met productie wanneer we de helft van het factuur bedrag hebben ontvangen op onze bankrekening.

transport

Omdat het helemaal afhankelijk is van de locale omstigheden en situaties kunnen geen standaad kosten voor transport en plaatsing worden af geven. We verzorgen dit uiteraard wel volledig. De voorbereidingen qua aansluitingen en ondergrond organiseren met lokale vakmensen

UITSTRALING & UITRUSTING

De unit wordt volledig uitgerust bij u geleverd

Zo is er in iedere kamer een
elektrische verwarming aanwezig met een strak design, zijn er voldoende inbouwstopcontacten, is er een boiler aanwezig én zijn de badkamer & keuken volledig ingericht.

De badkamer

De badkamer is standaard uitgerust met: een toiletpot, wastafel meubel met luxe wasbak en kraan, douchecabine met regendouche . De badkamermuren zijn afgewerkt met waterdichte wanddecoratie panelen

Keuken en woonkamer

Standaard compleet

In de moderne keuken zit standaard een inductie –  kookplaat met 4 pitten, afzuigkap ,gootsteen en een kraan. Daarnaast zijn er zowel boven als onderkastjes voor voldoende opbergruimte. Deze voorraad unit is ook standaard voorzien van een koelkast met daar onder een vaatwasser en een airconditioning om te koelen en te verwarmen.

Wanden en afwerking

De wanden zijn wit afgewerkt en met een kunststof plint in lijn met de vloer.

De vloerbekleding is gemaakt uit duurzaam pvc en heeft een houdlook in het moderne visgraat motief.

Constructie

Gelast stalen frame

Onze units worden gemaakt van een gelaste star constructie, vervaardigd uit stalen profielen. De onderzijde wordt door middel van gegalvaniseerd plaatwerk vastgezet. De units staan dus als een huis en zijn zelfs onder extreme weeromstandigheden (bijv. wind en sneeuw) te gebruiken. Door het speciale montagesysteem voor transport, lossen en laden blijft de unit gemakkelijk verplaatsbaar.

muren, vloeren & dak

isolatie volgens Tijdelijk bouwbesluit

Door het gebruik van moderne en goed geïsoleerde materialen zijn onze units beter geïsoleerd dan een standaard buitenwoning. Dit maakt de units geschikt voor alle seizoenen. De muren zijn opgebouwd uit sandwichpanelen van polyisocyanuraat (PIR) schuimkern en twee voorgelakte aluminium bekledingen en worden versterkt door verborgen bevestigingen, met een RC waarde van 2,9 m2 K/W  De ook de vloer en het dak zijn opgebouwd uit 1000 mm brede geïsoleerde dakpanelen met een kern van polyisocyanuraat (PIR) en twee voorgelakte aluminiumplaten. De bovenplaat is trapeziumvormig met een RC waarde van 4,5 m2 K/W Onze units worden gemaakt van een gelaste star constructie, vervaardigd uit stalen profielen. De onderzijde wordt door middel van gegalvaniseerd plaatwerk vastgezet.  Door het speciale  montagesysteem voor transport, lossen en laden blijft de unit gemakkelijk verplaatsbaar.

Sandwichpanelen

Onze sandwichpanelen waarmee de unit van binnen en buiten is bekleed, is gemaakt van plaat-aluminium met een dikte van 0,4 tot 0,6 mm, die aan beide zijden verzinkt zijn. 

  • PIR-schuim PRT-Hexacore®
  • ACERMI-certificering
  • Warmtedoorgangscoëfficiënt Uc tot 0,187 W / m².K
  • Uitstekende luchtdichtheid dankzij luchtdichte aansluiting
  • Standaard staaldikte: Buitenzijde 0,60 mm / Binnenzijde 0,40 mm
  • Brandreactie B-s2, d0. Op aanvraag verkrijgbaar in B-s1, d

Ramen & deuren

Onderhoudsvriendelijk

Al onze kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, ze zijn gemaakt van kunststof en bevatten dubbele beglazing. Aan de voorzijde van de unit in de woonkamer zijn hoge ramen gemonteerd met een draai/kiep functie , waardoor de woonruimte veel lichtinval heeft. De ramen zijn allemaal voorzien van handmatig instelbare raam ventilatie.

Afmetingen & techniek

meten is weten

Deze Smart unit compact heeft een totale lengte van 805 centimeter en een breedte van 320 centimeter. De totale hoogte van de unit is 277 cm  en heeft een totaal gewicht van 3500 kg