Mail

info@unit4sale.nl

Ma - Vr: 09.00 - 17:00

Uitsluitend op afspraak

De nieuwe woonnorm volgens Bouwbesluit

Goed Werkgeverschap

Vanwege de grote bijdrage van arbeidsmigranten aan ons economisch klimaat is in 2012 een Nationale Verklaring ondertekend om de huisvesting van migranten op een goede manier te regelen. Jaren later blijkt dit nog altijd niet te lukken. Door de toenemende vergrijzing en ontgroening in Nederland, zullen we afhankelijk blijven van arbeidsmigranten. Dus is het zaak om goede huisvesting voor deze groep te garanderen.
Door het plaatsen van de units van Unit 4 Sale heeft u geen zorgen en mooie, comfortabele verblijfplaatsen voor uw doelgroep. Huisvesting die méér geeft dan het noodzakelijke en een grote bijdrage levert aan goed werkgeverschap.

Al onze woonstudio’s voldoen volledig aan de laatste normen en standaarden volgens SNF Stichting Normering Flexwonen en het AKF Agrarisch Keurmerk Flexwonen. Ideaal in te zetten als noodwoning, mantelzorgwoning, studenten huis, als werkplek in de tuin of huisvesting voor arbeids-migranten en opvang voor vluchtelingen.

Ontdekken

Plan een afspraak , stel een vraag of laat je inspireren in onze fabriek.

Voorstel

Wij zetten uw wensen om in een concreet plan inclusief bijbehorende offerte

Locatie

Om een goede inschatting van de plaatsing te kunnen maken, komen wij bij u de locatie bezoeken

Productie

We gaan voor u aan het werk in onze eigen fabriek om het plan werkelijkheid te maken

Plaatsing

grondwerk, transport, hijsen en plaatsen tot en met aansluiten wordt naar wens verzorgd

een offerte aanvragen

 

 

 

Unit 4 Sale is preferred dealer van ConceptUnits, daarom bent u bij ons verzekerd van een woonunit met een minimale impact op het milieu. Doordat wij werken met SIPS-panelen, waardoor we minstens 50% minder hout gebruiken in vergelijking met traditionele houtskeletbouw. Dankzij deze innovatieve materialen wordt de impact op het milieu beperkt door het beperkte aantal transportbewegingen. Onze SIPS-panelen komen op één vrachtwagen bij ons op de productielocatie aan, waardoor we minder verkeersbewegingen nodig hebben.

 

Onze units worden snel en efficiënt gebouwd met behulp van SIPS panelen. Hiermee voldoen we aan de hoogste isolatie-eisen van het Bouwbesluit en creëren we een dun, licht, duurzaam en energiezuinig en sterk skelet voor onze units.

Bovendien worden onze units volledig in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd en vervolgens per vrachtwagen op plaats van bestemming geleverd. Hierdoor blijft onze CO2 voetprint beperkt en dragen we bij aan een duurzamere toekomst. Kiest u voor onze woonunits, dan kiest u voor kwaliteit én een bewuste keuze voor het milieu.

 

Onze units worden ontworpen en gebouwd met de naleving van diverse eisen van het bouwbesluit als prioriteit. Dit betekent dat de units aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsnormen voldoen, waaronder brandveiligheid en isolatiewaarden. Hierdoor bieden de units een veilige en comfortabele omgeving voor bewoners of gebruikers en zijn ze geschikt voor een breed scala aan doeleinden Tevens is het ook mogelijk om de units aan het volledig bouwbesluit te laten voldoen door middel van enkele aanpassingen.

 

Eenvoudig en snel

Unit 4 Sale zorgt voor het transport van de woonstudio’s vanuit de productie naar uw locatie. Met behulp van een autolaadkraan of telescoop-kraan kunnen de woonstudio’s vaak snel worden geplaatst. Op deze manier wordt uw huisvesting binnen een zeer korte termijn gerealiseerd. Met ons gebruiksvriendelijke standaard bouw systemen zijn de woonstudio’s gemakkelijk aan te sluiten op de belangrijkste nutsvoorzieningen, zoals elektriciteit, water en riool. Hierna is uw woonstudio klaar voor gebruik!

 

Snel, duurzaam en efficiënt bouwen

Wij streven we naar snelle, duurzame en efficiënte bouwmethoden voor onze woonstudio’s. ConceptUnits maakt gebruik van SIPS-panelen, deze panelen voldoen aan de strenge isolatie-eisen van het vaste Bouwbesluit en vormen tegelijkertijd een slank, licht, duurzaam en energiezuinig skelet voor onze woonstudio’s. Met de aankoop van een woonstudio van ConceptUnits, kunt u erop vertrouwen dat uw woonunit een minimale impact heeft op het milieu. Dankzij het gebruik van SIPS-panelen kunnen we tot wel 50% minder hout gebruiken in vergelijking met traditionele houtskeletbouw. Deze innovatieve materialen beperken de milieu-impact door een vermindering van het aantal transportbewegingen. De SIPS-panelen worden op één vrachtwagen naar de productielocatie gebracht, waardoor er minder transportbewegingen noodzakelijk zijn. Op deze manier beperken we de CO2-voetafdruk en dragen we bij aan een duurzamere toekomst.

 

Comfortabel en compleet

Een woonstudio voor personeelshuisvesting is voorzien van een ruime verblijfsruimte met een keukenblok voorzien van apparatuur, ruime slaapkamer(s), een badkamer met wastafel, douche, optionele wasmachine-aansluiting en een separaat toilet. Onze woonstudio’s zijn o.a. voorzien van dubbel glas, pvc-vloerbedekking, elektrische verwarming, airco, ledverlichting en een elektrische boiler. Alle woonstudio’s voldoen aan de laatst gestelde AKF en SNF-normen. Indien gewenst kunnen onze woonstudio’s ook voldoen aan het  volledige Bouwbesluit en BENG.

 

Onderhoudsarm

In de opbouw van de woonstudio’s hebben weer voor gekozen gebruik te maken van onderhoudsarme en duurzame materialen. Zo gebruiken we onder anderen voor de gevelbekleding een gerecyclede kunststof welke eenvoudig is te reinigen.

 

Energiezuinig

Doordat de woonstudio is opgebouwd uit hoogwaardig geïsoleerde wanden en voorzien is van energiezuinige apparaten streeft ConceptUnits er na het energieverbruik van de

woonstudio’s zo laag mogelijk te houden. Desgewenst bestaat ook de mogelijkheid om de woonstudio’s te voorzien van zonnepanelen.

 

Wanneer we deze stapelunits komen plaatsen dient dit te gebeuren op 16 stuks stelconplaten van 2x2m en minimaal 14 cm dik. Deze woonstudio wordt verankerd aan de stelconplaten ivm stabiliteit.

 

 

 

Uit eigen fabriek in Nederland

Korte lijnen en directe aanpassingen voor en tijdens het fabricageproces

Met zorg geproduceerd

Kwaliteit van eigen materiaal-inkoop tot en met levering en plaatsing

Volledig Ontzorgen

Van idee naar schets naar ontwerp tot en met plaatsen en aansluiten. Wij regelen alles volgens uw wensen.

Koopcontract

Wanneer ook wij het samen eens zijn geworden hebben we ongeveer 4 maanden nodig om uw wens te produceren. We starten met productie wanneer we de helft van het factuur bedrag hebben ontvangen

transport

Omdat het helemaal afhankelijk is van de lokale omstandigheden en situaties kunnen er geen standaard kosten voor transport en plaatsing worden af geven. We verzorgen dit uiteraard wel volledig. De voorbereidingen qua aansluitingen en grondwerk organiseren met lokale vakmensen

Opties

Maatwerk is een vak. Wanneer we uw idee mogen ontvangen als een schets werken we dit samen in detail uit tot uw woning naar wens.

Technische gegevens

vloerconstructie

De vloerconstructie is voorzien van een stalen frame met daarop een houten balklaag. De vloer wordt tussen de balken geïsoleerd. De vloer heeft een isolatiewaarde volgens het bouwbesluit

Buitenwand

Buitenbekleding is uitgevoerd in een kunststof houtlookdesign van Vinyplus met daar achter een ventilatiespouw van 20 mm. De wanden zijn opgebouwd SIPS panelen met een isolatiewaarde volgens hetbouwbesluit

Binnenwand

De binnenzijde afgewerkt met een OSB klasse 3 voorzien van een glasvezelbehang (standaard in wit). De scheidingswanden zijn geïsoleerd met minerale wol en zijn 100 mm dik.

Dakconstructie

Dakconstructie is opgebouwd SIPS panelen met een isolatie waarde volgens het bouwbesluit. Het plafond wordt afgewerkt met Agnes plafondplaten. Het dak wordt voorzien van dakleer of EPDM met hemelwaterafvoer. 

Buiten kozijnen

De buitenkozijnen zijn uitgevoerd in kunststof, binnenzijde wit en buitenzijde zwart, voorzien van dubbelglas HR+.

Binnendeuren

Hardboard SKANTRAE Binnendeur SKB 290 Opdek 830x2015mm
Houtenkozijn

Hang en Sluitwerk

Volgens SKG keurmerk
Het hang- en sluitwerk is van een degelijke kwaliteit en de toegangsdeur is voorzien van een profielcilinder en een 3-punts sluiting.

Klimaat

Natuurlijke ventilatie in alle vertrekken, via roosters in kozijnen of draaikiepramen. 
 Airconditioning in woongedeelte

Vloerafwerking

PVC-vloer volledig verlijmd in de gehele woning
De woning wordt verwarmd doormiddel van de airconditioning module.

Warmwater

De warmwatervoorziening wordt voorzien door een 30 liter boiler.

Badkamer

De badkamer is voorzien van Fibo Trespo panelen (Denver White, 60 x 40 cm). Het badkamermeubel met wasbak in overleg met de opdrachtgever. Inloopdouche met iets verhoogde rand 90 x 160 cm met regendouche en losse handdouche type: Easy Chrome, thermostaatkraan. De badkamer is voorzien van mechanische ventilatie geschakeld op de verlichting. Het toilet is voorzien van inbouwreservoir Geberit Duofix Sigma UP320. Uitgevoerd met een hangend toilet Classico Spoelrand wit.

Keuken

Conform plattegrond op basis van ons standaard basis keukenassortiment. Spoelbak van 40 x 40 cm uitvoering RVS.  De keuken is voorzien de onderstaande inbouwapparatuur:
– Vaatwasser Whirlpool 
– Combi-oven Whirlpool 
– Inductie kookplaat Whirlpool 4 pits,
– Afzuigkap Whirlpool
– Koelkast WHIRLPOOL 

Elektrische installatie

Groepenkast: 6 Automaten met 2 aardlekschakelaars met hoofdschakelaar.
De woning wordt voorzien van inbouwspots type Luxna LXLEDDL5.5Wcct3-BK of vergelijkbaar.
Stopcontacten en schakelaars type: Kopp stopcontacten Serie HK02. Cf. tekening in afstemming met de opdrachtgever.

Grondwerk

Ter plaatse dienen grondwerkzaamheden te worden uitgevoerd ten behoeve van de woning. De werkzaamheden betreffen het ontgraven van grond ten behoeve van het stelconplatenfundament. Uitgangspunt is hierbij een ontgraving tot 0,6 m-mv. Grondwerkzaamheden zijn geen onderdeel van deze offerte. Indien gewenst kunnen wij hiervoor een separate offerte maken.

Fundament

Ter plaatse van de mantelzorgwoning dient het fundament van stelconplaten te worden voorzien. Dit dienen stelconplaten te zijn met een minimale dikte van 14 cm. Het leveren en plaatsen zijn geen onderdeel van deze offerte. Indien gewenst kunnen wij hiervoor een separatie offerte aanbieden.

Nuts voorzieningen

De nutsvoorzieningen dienen te zijn aangelegd ter plaatse van de op tekening aangegeven locatie. De mantelzorgwoning wordt aangesloten op de aanwezige voorzieningen.