Mail

info@unit4sale.nl

Ma - Vr: 09.00 - 17:00

Uitsluitend op afspraak

Smart unit Zorgwoning
Vanaf Euro 59.995,-
Inclusief BTW

Langer thuis wonen

De ideale oplossing voor tijdelijke huisvesting. Het gevoel en de ervaring van een Tiny House wordt beleefd in de Smart Unit van Unit 4 Sale. Deze Smart Unit is de basisuitvoering van tijdelijke huisvesting, zonder concessies te doen op het gebied van comfort, privacy en woongenot. De units worden los van elkaar geplaatst, zodat de inval van daglicht gegarandeerd blijft en de unit vrij is van contactgeluiden. Alle units voldoen aan het tijdelijk bouwbesluit en zijn uitermate geschikt als mantelzorg woning.

Langer thuis wonen bij uw dierbaren en in uw vertrouwde omgeving met de Smart unit zorgwoning.

Omdat alle Units van Unit 4 Sale voldoen aan alle gestelde eisen en keurmerken, kunt u met een gerust hart uw Unit naar keuze plaatsen. Zelfs de comfortabele basisuitvoering in de vorm van de Smart Unit is geheel ontworpen om aan de eisen van het langer thuis wonen te voldoen en is dus zeer geschikt als Zorgwoning.
De Units zijn van hoogwaardige kwaliteit met een chique uitstraling; een mooie extra woning naast uw hoofdverblijf. 

Uit eigen fabriek

Korte lijnen en directe aanpassingen voor en tijdens het fabricageproces

Met zorg geproduceerd

Kwaliteit van eigen materiaal-inkoop tot en met levering en plaatsing

binnen 3 maanden geplaatst

Meeste modellen met zeer korte levertijden

Buiten

De smart unit is door het gebruik van sandwich panelen kleur vast super geïsoleerd en onderhouds arm. We maken geen gebruik van goten maar laten het water meteen aan de achterkant terug lopen in de natuur

Binnen

De binnenkant is fris wit afgewerkt en eventueel naar wens zelf aan te passen. De vloer en de plinten zijn in lijn met elkaar en de badkamervloer is speciaal voorzien van antislip.

Badkamer

De badkamer is standaard uitgerust met een douche,toilet en wastafel met spiegelkast.De wanden en vloer zijn waterdicht afgewerkt en het geheel is voorzien van mechanische ventilatie

Keuken

De 4 pits inductiekookplaat is het centrum van de standaard complete keuken.Verder is de keuken standaard voorzien van een afzuigkap,spoelbak met kraan, koelkast,oven-combi magnetron en bovenkastjes

installaties

In de badkamer is de boiler aanwezig voor het warme water in de smart unit. De 3 fase meterkast is netjes weg gewerkt in de keuken.De unit dien aangesloten te worden op het elektriciteitsnetwerk,water en afvoer.

Opties

De mogelijkheden om maatwerk te leveren is altijd mogelijk. de breedte is altijd 3,2 meter en de maximale lenge is 13 meter.Stuur ons uw indeling als een schets en wij werken deze uit tot uw nieuwe woonunit.

Koopcontract

Wanneer ook wij het samen eens zijn geworden hebben we ongeveer 3 maanden nodig om de woonunit te produceren. We starten met productie wanneer we de helft van het factuur bedrag hebben ontvangen op onze bankrekening

transport

Omdat het helemaal afhankelijk is van de locale omstigheden en situaties kunnen geen standaad kosten voor transport en plaatsing worden af geven. We verzorgen dit uiteraard wel volledig. De voorbereidingen qua aansluitingen en ondergrond organiseren met lokale vakmensen

UITSTRALING & UITRUSTING

De unit wordt volledig uitgerust bij u geleverd

Zo is er in iedere kamer een elektrische verwarming aanwezig met een strak design, zijn er voldoende inbouwstopcontacten, is er een boiler aanwezig én zijn de badkamer & keuken volledig ingericht.

De badkamer

De badkamer is standaard rolstoelvriendelijk uitgerust. De complete badkamer is volgens de laatste norm helemaal rolstoel vriendelijk ontworpen. Zowel het toilet en de wastafel alsook de inloop douche zijn volledig drempel vrij. De badkamermuren zijn afgewerkt met waterdichte decoratieve panelen. De badkamervloer is gemaakt van waterdichte antislip vinyl.

Keuken en woonkamer

Standaard compleet

Deze moderne standaard keuken is voorzien van voldoende onder en boven kastjes om al uw spullen op te bergen. Standaard is de keuken voorzien van een 4 pits kookplaat met oven, wasbak met kraan, koelkast, afzuigkap en een airconditioning om te verwarmen en te koelen.

Instalaties

Watervoorziening in badkamer en keuken. Afvoer 110cm aan de achterzijde van de unit voor aansluiting op de riolering. 18 Inbouwstopcontacten, meterkast, lichtschakelaars en lampen.

Constructie

Gelast stalen frame

Onze units worden gemaakt van een gelaste star constructie, vervaardigd uit stalen profielen. De onderzijde wordt door middel van gegalvaniseerd plaatwerk vastgezet. De units staan dus als een huis en zijn zelfs onder extreme weeromstandigheden (bijv. wind en sneeuw) te gebruiken. Door het speciale montagesysteem voor transport, lossen en laden blijft de unit gemakkelijk verplaatsbaar.

muren, vloeren & dak

isolatie volgens Tijdelijk bouwbesluit

Door het gebruik van moderne en goed geïsoleerde materialen zijn onze units beter geïsoleerd dan een standaard buitenwoning. Dit maakt de units geschikt voor alle seizoenen. De muren zijn opgebouwd uit sandwichpanelen van polyisocyanuraat (PIR) schuimkern en twee voorgelakte aluminium bekledingen en worden versterkt door verborgen bevestigingen, met een RC waarde van 2,9 m2 K/W  De vloer en het dak zijn opgebouwd uit 1000 mm brede geïsoleerde dakpanelen met een kern van polyisocyanuraat (PIR) en twee voorgelakte aluminiumplaten. De bovenplaat is trapeziumvormig met een RC waarde van 4,5 m2 K/W Onze units worden gemaakt van een gelaste star constructie, vervaardigd uit stalen profielen. De onderzijde wordt door middel van gegalvaniseerd plaatwerk vastgezet.  Door het speciale  montagesysteem voor transport, lossen en laden blijft de unit gemakkelijk verplaatsbaar.

Sandwichpanelen

Onze sandwichpanelen waarmee de unit van binnen en buiten is bekleed, is gemaakt van plaataluminium met een dikte van 0,4 tot 0,6 mm, die aan beide zijde gekeurd zijn. Deze platen zijn bedekt met organische beschermende coatings, corrosiebestendig, in overeenstemming met de eisen van EN 10346: 2009. De kern van de platen is gemaakt van hard polyurethaan (PUR) of polyisocyanuraat (PIR) schuim met een dichtheid van 40 kg/ m3.

Ramen & deuren

Onderhoudsvriendelijk

Al onze kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, ze zijn gemaakt van aluminium en bevatten dubbele beglazing. Aan de zijkant van de unit zit een drietal lange ramen, waardoor de woonruimte veel lichtinval heeft. Onze standaard raam afmetingen zijn flexibel te plaatsen. U kunt dus ook zelf uw unit indelen met ramen en wanden.

Oppervlakte & afmetingen

Unit buiten afmetingen

130 x 320 cm Oppervlakte:39 m2

Hoogte 277 cm 

Gewicht : 5100 kg