Mail

info@unit4sale.nl

Ma - Vr: 09.00 - 17:00

Uitsluitend op afspraak

Tiny House Premium

Wij Bouwen Duurzame Units
Laguna 5.0 vanaf EUR.190.000,- inclusief BTW

Tiny house 

50m2 + vide 15m2

 

Tiny House Premium is het nieuwe topmodel in de Unit 4 Sale lijn in samenwerking met All-Units. Dit is de top op het gebied van ultramodern en trendy uitstraling die geschikt is voor iedereen die van het uitzicht wil genieten.

De open keuken en woonkamer vormen het middelpunt van de woning en bieden een prachtig uitzicht. In elke ruimte bevinden zich vaste of te openen glaspartijen die zorgen voor een nauwe verbinding met de natuur. Hierdoor voelt het huis groter aan en kun je het hele jaar door genieten van de wisseling van de seizoenen. 

Het zadeldak is bekleed met plaatstaal met staande houten panelen. De grote panoramische raampartijen geven een ruimtelijke en lichte indruk die een moderne indruk wekt en het gevoel tussen binnen en buiten vervaagt. De woonkamer met houten vloer heeft een open plattegrond naar het eetgedeelte en de keuken. 

Vanaf hier kom je ook op het terras door de grote schuifraamdelen die een kantelfunctie hebben. De woning heeft 2 slaapkamers/werkplek op de begane grond grenzend aan de woonkamer. Via een trap komt u op de vliering van circa 15 m2 met een te openen raam. Luxe badkamer betegeld met  Italiaanse Morazzi tegels en tegels, spiegel met led verlichting, hangend toilet, vloerverwarming en berging. Een mooi raam in de badkamer zorgt voor extra ruimte

Wij werken uitsluitend met duurzame partners

Meer modellen en informatie

Unit 4 sale is uw sales partner in combinatie met de duurzame importeur All-Units. Samen bieden we u deze nieuwe lijn Premium Units.