Mail

info@unit4sale.nl

Ma - Vr: 09.00 - 17:00

Uitsluitend op afspraak

Smart unit Premium Luxe voorraad voordeel 36.450,-
exclusief BTW

Leven in luxe

Uit voorraad leverbaar 30 m² te benutten woonoppervlakte in een luxe verpakte uitvoering. De Smart Unit Premium is de chique oplossing voor (tijdelijke) huisvesting. Een prachtexemplaar wat op allerlei manieren ingezet kan worden. Een fantastische unit om bij uw huis te plaatsen in uw tuin bij het zwembad of als gastenverblijf. Wanneer u in luxe en comfort mantelzorg wil ontvangen of verzorgen kan dat helemaal naar wens in deze Smart unit Premium. Unit 4 Sale zorgt dat u in alle luxe en comfort de zorg krijgt of kunt verlenen welke u verdiend in deze luxe mantelzorgwoning.
Ook wanneer uw vakantieparkbezoekers meer dan comfortabel de vrije dagen willen besteden, is deze Smart Unit Premium dé manier. Een Tiny House in grootse stijl, mooi in uiterlijk én innerlijk en een meer dan chique toevoeging in uw tuin of als tijdelijke huisvesting voor degenen die u dierbaar zijn.

Uit eigen fabriek

Korte lijnen en directe aanpassingen voor en tijdens het fabricageproces

Met zorg geproduceerd

Kwaliteit van eigen materiaal-inkoop tot en met levering en plaatsing

binnen 2 maanden geplaatst

Meeste modellen met zeer korte levertijden

UITSTRALING & UITRUSTING

De unit wordt volledig uitgerust bij u geleverd

Zo is er in iedere kamer een
elektrische verwarming aanwezig met een strak design, zijn er voldoende inbouwstopcontacten, is er een boiler aanwezig én zijn de badkamer & keuken volledig ingericht.

De badkamer

De badkamer is standaard uitgerust met: een toiletpot, wastafel meubel met luxe wasbak en kraan, douchecabine met regendouche en de mogelijkheid voor een wasmachine aansluiting . De badkamermuren zijn afgewerkt met waterdichte decoratieve panelen. Het plafond is gemaakt van vuren lambrisering wat tweemaal geïmpregneerd is, zodat het goed vochtbestendig is. De badkamervloer is gemaakt van waterdichte vinyl stroken

Keuken en woonkamer

Standaard compleet

In de moderne keuken zit standaard een inductie –  kookplaat,afzuigkap,gootsteen en een kraan. Daarnaast zijn er zowel bovenals onderkastjes voor voldoende opbergruimte. Optioneel kan er in de keuken ook een vaatwasser worden geplaatst en een koelkast. Ook kan er als optie worden worden gekozen voor een airconditioning om te koelen en te verwarmen.

Wanden en afwerking

De wanden in de woonruimtes zijn bedekt met PVC- of MDF-wandpanelen. In de woonkamer, keuken en slaapkamer is de vloer bedekt met vloerpanelen, bestand tegen beschadigingen door de beschermfilm met plinten. In de slaapkamer en woonkamer zijn aluminium jaloezieën aangebracht om zon te kunnen weren en privacy te creëren.

Instalaties

Watervoorziening in badkamer en keuken. Afvoer 110cm aan de onderzijde van de unit voor aansluiting op de riolering. 18 Inbouwstopcontacten,meterkast, lichtschakelaars en lampen.

Constructie

Gelast stalen frame

Onze units worden gemaakt van een gelaste star constructie, vervaardigd uit stalen profielen. De onderzijde wordt door middel van gegalvaniseerd plaatwerk vastgezet. De units staan dus als een huis en zijn zelfs onder extreme weeromstandigheden (bijv. wind en sneeuw) te gebruiken. Door het speciale montagesysteem voor transport, lossen en laden blijft de unit gemakkelijk verplaatsbaar.

muren, vloeren & dak

isolatie volgens bouwbesluit

Door het gebruik van moderne en goed geïsoleerde materialen zijn onze units beter geïsoleerd dan een standaard woning. Dit maakt de units geschikt voor alle seizoenen. De muren en het dak zijn gemaakt van sandwichpanelen met een polyurethaan kern van 100-120 mm dik, met een doorlaatbaarheidscoëfficiënt van 0,21-0,19 W/ m2K en extra isolatie van de hoogste kwaliteit in de vorm van minerale wol met een dikte van 50 mm. De vloer (gemaakt van gegalvaniseerd plaatwerk) is geïsoleerd met hoogwaardig polyurethaanschuim, afgesloten met cellen- of piepschuim 100 mm dik. Onze units worden gemaakt van een gelaste star constructie, vervaardigd uit stalen profielen. De onderzijde wordt door middel van gegalvaniseerd plaatwerk vastgezet. De units staan dus als een huis en zijn zelfs onder extreme weeromstandigheden (bijv. wind en sneeuw) te gebruiken. Door het speciale  montagesysteem voor transport, lossen en laden blijft de unit gemakkelijk verplaatsbaar. De luxe en modern uitziende units hebben een goed geïsoleerd plat dak vervaardigd uit bovengenoemde sandwichpanelen met een exterieur van trapeziumplaatwerk.

Sandwichpanelen

Onze sandwichpanelen waarmee de unit van binnen en buiten is bekleed, is gemaakt van plaatstaal met een dikte van 0,4 tot 0,6 mm, die aan beide zijden verzinkt zijn. Deze platen zijn bedekt met organische beschermende coatings, corrosiebestendig, in overeenstemming met de eisen van EN 10346: 2009. De kern van de platen is gemaakt van hard polyurethaan (PUR) of polyisocyanuraat (PIR) schuim met een dichtheid van 40 kg/ m3.

Ramen & deuren

Onderhoudsvriendelijk

Al onze kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, ze zijn gemaakt van kunststof en bevatten dubbele beglazing. Aan de zijkant van de unit zit een drietal lange ramen, waardoor de woonruimte veel lichtinval heeft. Een van deze ramen schuift open en kan dus fungeren als doorgang. De voordeur is tot slot volledig vandalisme bestendig en voorzien van dubbel slot.

Oppervlakte & afmetingen

Unit buiten afmetingen

325 x 1055 cm Oppervlakte:34,30 m2