Mail

info@unit4sale.nl

Ma - Vr: 09.00 - 17:00

Uitsluitend op afspraak

Tiny House Cabana vanaf €64.450,- exclusief BTW

Hotel in het groen 30 m2

Shortbreak & Tiny House Movement

Cabana is een revolutionaire verblijfsaccommodatiewelke geheel is afgestemd op het vakantiegedrag van de moderne mens. Even lekker ontspannen in de natuur.

De welbekende sleurdoorbreken in een comfortabelen luxe verblijf met je vrienden of gezin. Het is ideaal voor een shortbreak/vrijetijdsverblijf en sluit naadloos aan op de filosofie achter de Tiny House Movement, een nieuwe lifestyle waar mensen minder geven om bezit en meer streven naar geluk en beleving met een kleinere ecologische voetafdruk.

Exterieur

Het ontwerp van de Cabana is voortgekomen uit een samensmelting van de belangrijkste recente vakantietrends. Met een verlangen naar natuurlijke en duurzame materialen is de gehele buitenkant afgewerkt met volledig met hoogwaardig gerecyclede kunststoffen. Deze zijn onderhoudsarm en duurzaam vinyplus gevelbekleding.

Dit gecombineerd met kunststof kozijnen (met houtnerf design) maken de Cabana een zeer duurzame en onderhoudsarme accommodatie. Bij productie kan de afwerking, wanneer gewenst, worden aangepastaan de omgeving zoals een bos, strand of uw tuin

Uit eigen fabriek

Korte lijnen en directe aanpassingen voor en tijdens het fabricageproces

Met zorg geproduceerd

Kwaliteit van eigen materiaalinkoop tot en met levering en plaatsing

binnen 2 maanden geplaatst

Meeste modellen met zeer korte levertijden

UITSTRALING & UITRUSTING

De unit wordt volledig uitgerust bij u geleverd

Zo is er in iedere kamer een elektrische  plafond verwarming aanwezig met een strak design, zijn er voldoende inbouwstopcontacten, is er een boiler aanwezig én zijn de badkamer & keuken volledig ingericht.

De badkamer

De badkamer is standaard uitgerust met: een toilet, wastafel meubel met wasbak en kraan, douchecabine met regendouche De badkamermuren zijn afgewerkt met tegelwerk.  

Keuken en woonkamer

Standaard compleet

In de moderne keuken zit standaard een inductie –  kookplaat,afzuigkap,oven, koelkast, gootsteen en een
kraan. Daarnaast zijn er zowel bovenals onderkastjes voor voldoende opbergruimte. Optioneel kan er in de keuken ook een vaatwasser worden geplaatst.

Wanden en afwerking

De wanden in de woonruimtes zijn afgewerkt met wit stevig en tijdloos behang. voor een ruimtelijke en strakke uitstraling

Constructie

Gelast stalen frame met houtskelet bouw

De cabana is opgebouwd uit een gelast stalen onderstel met een volledig uit FSC hout opgebouwd houten skelet. De isolatie bestaat uit Rockwool vulling waardoor een goede warmte, koude en geluids isolatie wordt gewaarborgd.

muren, vloeren & dak

isolatie volgens tijdelijk bouwbesluit

Het dak en vloer zijn opgebouwd uit een balklaag met rockwoolisolatie met dampdoorlaatbare folie voor de juiste ventilatie en zorgt er voor dat er geen vocht in de constructie komt. Ook de wanden zijn volgens het houtskelet-bouw pricipe opgebouwd en zorgen voor een fijn leef klimaat in de Cabana.

Ramen & deuren

Onderhoudsvriendelijk

Al onze kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk, ze zijn gemaakt van kunststof en bevatten dubbele beglazing. Aan de voor en zijkanten is gekozen voor veel glas oppervlak om een fijn gevoel met buiten te krijgen en waardoor de woonruimte veel lichtinval heeft. 

Oppervlakte & afmetingen

Unit buiten afmetingen

afmetingen leefgedeelte 4,10 breed en 7,43 lang  

totaal 30 m2 oppervlak

afmetingen terras 4,10 breed en 1,70 breed 

overdekt terras 7 m2